Desembre 2014

TIPICAT HA COL·LABORAT AMBLA CURSA SOLIDÀRIA NADALENCA PRO MARATÓ DE TV3 PER LES MALALTIES DEL COR.

El passat dissabte 13 de desembre  Tipicat  va estar present com a col·laborador, en la cursa solidària nadalenca pro Marató de TV3, que van organitzar els alumnes de 3er d’ESO de l’escola Cor de Maria d’Olot, en el marc del Projecte d’Emprenedoria i amb l’objectiu d’aconseguir el màxim de diners possibles per a aquesta causa.

En primer lloc, hi va haver la cursa competitiva, d’aproximadament  tres quilòmetres amb més d’una vintena de participants.

En segon lloc, va tenir lloc la cursa participativa, d’un quilòmetre i mig, que es va poder realitzar caminant tranquil·lament. Va tenir molt d’èxit ja que més de setanta persones van aportar el seu granet de sorra.

I en darrer lloc, es va dur a terme la cursa de caganius, creada per la diversió i la participació esportiva del més petits (fins a 5 anys). També hi van participar més de vint nens i nenes.

Tota la matinal va estar amenitzada per timbalers i dues gegantesses creades per dos alumnes d’aquesta escola. Tot plegat va donar un aire festiu i alegre a la jornada.

Una vegada acabades les curses, es van lliurar diplomes als primers classificats de cada cursa i un producte de Tipicat  pel guanyador de cadascuna d’elles.

Enhorabona a tots els nens i nenes, pares i mares, i tots els familiars i amics que han participat en les curses i al projecte d’Emprenedoria que porta a terme aquest centre.

Tipicat  vol estar al costat d’iniciatives com aquestes i per això també, fins a finals d’aquest mes de desembre de 2014, cinc euros de cada venda feta, aniran destinats ala Marató de TV3 d’enguany. 


Juliol 2014  

TIPICAT HA SORTIT AL CARRER I HA PARTICIPAT A LA FIRA “EMPORDÀ MÓN 2014” DE PLATJA D’ARO

Els dies 19 i 20 de juliol, la marca Tipicat ha participat a la Fira Empordà Món 2014. La diada va començar amb una volada d'estels a la platja gran de Platja d’Aro (zona Cavall Bernat). Hi van haver també paramotors, una marató de música, mostra de danses... i fira amb productes artesanals i de la terra, on entre d’altres, hi va ser present la marca catalana Tipicat.
Molta gent de totes les edats s’hi van acostar a la parada, per a interessar-se i poder veure i tocar en directe els productes Tipicat, en una de les poques ocasions en les que la marca surt al carrer.

Fira Empordà Mon2014 


Juny 2014

TIPICAT PATROCINA LA “PASSAREL.LA” DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Diumenge 22 de juny, s’ha celebrat la tercera edició de la Passarel.la de moda 2014, en els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols. Un esdeveniment acollidor en un espai emblemàtic i mediterrani, on s’han presentat la moda i els complements per aquest estiu, a més de dinamitzar i donar a conèixer el comerç de la ciutat.
Una desfilada amb models semi-professionals i amateurs, on han participat molts establiments de la ciutat, entre ells la botiga “44”, establiment on es venen productes de la marca catalana Tipicat.
Cal remarcar l’èxit de públic i l’entusiasme que mostraven per fotografiar-se a la zona de photocall, on també hi era present la marca Tipicat.

Patrocinador passaral.la 2014


Abril 2014

TIPICAT HA SIGUT UN DELS ESPÒNSORS DELS “GARRINS METÀL.LICS” DE LA UNIVERSITAT DE VIC, AL MUNDIAL DE ST.LOUIS ALS EEUU

La marca catalana Tipicat, implicada dins les seves possibilitats, en potenciar la cultura, les tradicions, els productes…de la nostra terra. I en aquest cas, el talent universitari català, ha col.laborat a aconseguir que l’equip “Garrins metàl.lics” de Robòtica Educativa de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic, hagin pogut participar al Mundial disputat a la ciutat nord-americana de Sant Louis.
Després de quedar campions a la First Tech Challenge (FTC) Open Dutch Championship celebrada a Eindhoven (Holanda) el passat 29 de març, l'equip va fer una crida buscant el finançament necessari per competir a la final mundial FTC World Championship que s’ha celebrat del 23 al 26 d’abril a St. Louis (EEUU). Un mundial de la robòtica que es celebra anualment a la capital de l'estat de Missouri.
El 23 d'abril, els equips i els respectius robots han passat els preceptius controls i, a més, hi ha hagut la cerimònia d'inauguració de la competició. Dijous i divendres, 24 i 25 han tingut lloc les diverses rondes classificatòries i, finalment, dissabte 26 d'abril s’han celebrat les semifinals i final de la competició. Inicialment, els equips s'han dividit en dos grups anomenats divisions. A l'equip Garrins Metàl•lics li ha correspost la Divisió Franklin.
A la fase preliminar d'aquesta final, l’equip va aconseguir guanyar dues de les nou partides que va disputar. Malgrat que diversos problemes tècnics i la manca de rodatge en la dinàmica d'una prova tan competitiva amb rivals molt experimentats van evitar que l'equip passés a les semifinals, els Garrins van demostrar que tenen lloc entre l'èlit mundial d'aquesta competició. Tant és així, que en una de les partides l’equip va ser capaç d'assolir la tercera puntuació més alta de la seva divisió.
En conjunt, doncs, l'equip està molt content de l'experiència viscuda, tant pel que fa a la competició com per l'enriquidora relació amb altres equips. Això fa que tant per a l’equip Garrins Metàl•lics com per a la UVic-UCC hagi estat una temporada difícil d’oblidar que no hauria estat possible sense la implicació de diferents espònsors com Tipicat.

Garrics


5 de març de 2014

TIPICAT PATROCINA DIFERENTS COMPARSES I CARROSSES DEL CARNAVAL 2014 AL BAIX EMPORDÀ I LA GARROTXA

Aquest mes de febrer, Tipicat ha volgut estar present en una activitat molt participativa i amb molta implicació per part de tothom a les nostres contrades, com són els Carnavals. En aquest cas, ho ha fet en els Carnavals més importants de la Costa Brava i de la comarca de La Garrotxa, patrocinant les comparses i carrosses dels Pimpons de Platja d’Aro, els Gòmbits de St Feliu de Guíxols i La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca.
Unes colles molt lluïdes i que han guanyat diversos premis en diferents categories. Tot un èxit.

Patrocinador Carnaval 2014


Febrer 2014

DOS EMPRENEDORS GIRONINS CREEN LA MARCA CATALANA TIPICAT

Surt al mercat Tipicat, una marca que comercialitzarà diferents productes dissenyats i també fabricats al nostre país, que segons els seus creadors gironins “ha de ser la marca de tots aquells a qui ens agrada Catalunya i estimem aquesta terra amb tot el que conforma la seva essència, com la cultura, tradicions, productes, cuina, medi…i que són un tresor que ha de passar de pares a fills”.

Aquest projecte, sorgeix a partir de la idea d’aquests emprenedors que després de treballar en diferents camps i molt especialment de fer-ho durant molts anys amb persones a l’atur, han cregut en el fet de crear un projecte que comportés donar feina a empreses del nostre país i per tant a les persones.

Diuen, “si venem, estarem ajudant a molts petits tallers i empreses i a més, estarem divulgant el millor de la nostra terra per a que es conegui, es respecti i es mantingui. Volem ser una marca catalana de referència a Catalunya”.

La comercialització la faran a través de la web www.tipicat.cat i en punts de venda exclusius.

Tipicat